selfieshooter

Wat is een selfieshooter?

Met de selfieshooter maken uw gasten hun eigen foto met een druk op de grote rode knop. Binnen vijf seconden is het resultaat direct te zien op de monitor. Met z'n tweeŽn of met z'n tienen op de foto. Het houdt de mensen wel bezig. De fotoís worden voorzien van een logo of tekst ter herinnering aan het feest en kunnen naar wens ter plaatse op de eigen mobiel bekeken en gedownload worden. De foto's zijn ook een geweldige aanvulling voor het trouwalbum. Selfieshooter is een actie van Fotograaf Harrie Oude Hampsink.


Wat is er nodig?

Een ruimte van minimaal 3 bij 4 meter, een stroomaansluiting en feestende mensen.


Wat komt er te staan?

Twee studioflitsers, een achterwand, een monitor, een fotocamera en de rode drukknop. Dat is alles. Wij bouwen snel een professionele studio op locatie en het feest kan beginnen. De fotoís worden via mail verzonden naar de opdrachtgever.


Wat kost het?

Prijs: vanaf Ä 345,- voor een dagdeel (morgen, middag of avond).
meer informatie en boekingen

Wilt u de feestvreugde verhogen op uw bruiloft? Of dat alle oud-klasgenoten op de gevoelige plaat staan tijdens een reŁnie? Bij elk evenement zal de selfieshooter de sfeer verhogen! Voor meer informatie en/of boekingen kunt u ons bellen op (0524) 22 16 20 of u mailt naar info@selfieshooter.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen; wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.MIJN GEGEVENS

naam *
geslacht
man       vrouw

telefoon *
e-mail *


GEGEVENS EVENEMENT

datum
dagdeel
locatie
opmerkingen en/of vragen


* verplicht veld